Ajankohta

20.11.2024 10:15 – 20.11.2024 16:15

Paikka

Etäyhteyksin/verkossa

Tapahtumaluokka

HHJ-tutkinto

Järjestäjä

Tampereen kauppakamari

Yhteistyössä

← Takaisin

HHJ-tutkinto 2024 syksy

Ilmoittautuminen: avoinna torstaihin 12.9.2024 asti (lisätietoja ilmoittautumisesta sivun alareunassa)

Ennakkotehtävien vastausaika: 16.9. - 7.10.2024

HHJ-tutkintopäivä: keskiviikkona 20.11.2024 klo 10.15 - 16.15 (etäyhteyksin)

 

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkinto koostuu kahdesta ennakkotehtävästä ja tutkintopäivästä. HHJ-tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimikettä.

Ennakkotehtävät hyväksytysti suorittaneet kutsutaan tutkinto­päivään. Tutkinnon uusijoiden tulee vastata ennakkotehtäviin uudelleen.

 

Tutkinnon vaatimukset

Tutkinto ei ole tentti vain kurssista, kurssikirjallisuudesta ja ennakkotehtävistä, vaan mittaa yleisellä tasolla hallitustyöosaamista.

Osallistumisoikeus
Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkintoon voi osallistua vain HHJ-kurssitodistuksen saanut. HHJ-kurssin pitää olla kokonaan suoritettu ennen ilmoittautumisajan päättymistä.

Ohjelma

Lataa tarkempi ohjelma tämän sivun alalaidassa Tapahtuman liitteet -kohdasta. Lisää HHJ-tutkintokokonaisuudesta ja sen aikataulusta on luettavissa täältä.

Hinnat

Tutkintomaksu 450 € + alv 24 % = 558 € / hlö veloitetaan ennakkotehtävät hyväksytysti suorittaneilta.
Tutkintomaksu 225 € + alv 24 % = 279 € / hlö veloitetaan ennakkotehtävävaiheessa hylätyiltä.
Tutkintomaksu 225 € + alv 24 % = 279 € / hlö veloitetaan aiemmin tutkintopäivään kutsutuilta (monivalintakokeessa hylätyt)
Tutkintomaksu laskutetaan ennakkotehtävävaiheen jälkeen.

HUOM: Jos henkilö jää pois tutkintopäivästä ilman hyväksyttävää syytä (esim. työesteen vuoksi), tutkintomaksu veloitetaan eikä hänellä ole mahdollisuutta osallistua pelkkään tutkintopäivään myöhemmin. Hyväksyttävänä syynä pidetään esim. sairauspoissaoloa (todistuksesta toimitettava kopio), jolloin tutkintomaksua ei palauteta, mutta henkilö saa osallistua seuraavaan tutkintopäivään maksutta.

Ilmoittautuminen

Tutkintoon ilmoittaudutaan koulutukset ja tapahtumat-sivulta torstaihin 12.9.2024 mennessä. VAATII SISÄÄNKIRJAUTUMISEN, että voi ilmoittautua. Muuta tarvittaessa yhteys- ja laskutustietosi omissa tiedoissasi ennen ilmoittautumistasi. Yrityksiä/yhteisöjä/organisaatioita laskutettaessa tulee lisätä myös Y-tunnus, jonka löydät muun muassa www.ytj.fi  --> YTJ-tietopalvelun Yrityshaun avulla. Syötettyäsi tiedot muista klikata ’Tallenna’ -kohtaa.

HUOM! Ilmoittautumisia ei voi ottaa vastaan enää viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Jos ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä alueelliseen kauppakamariisi tai Tampereen kauppakamarin Susanna Keskiseen (050 575 7223) tai Minni Rimpiojaan (044 281 8924) ennen ilmoittautumisen sulkeutumista.

 

Lisätietoja aikataulusta.

Tapahtuman liitteet

Tutkintoon ilmoittautuminen vaatii suoritetun HHJ-kurssin.

Kirjaudu sisään