Ajankohta

27.4.2022 12:00 – 8.6.2022 19:00

Paikka

OULU (MYÖS ETÄ)

Hinta

2500 €
1750 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ-kurssi

Järjestäjä

Oulun kauppakamari← Takaisin

HHJ-kurssi 2022/04 OULU

Technopolis Ydinkeskusta, Sepänkatu 20, 90100 Oulu / etä (Teams)

Kurssi on täynnä, mutta voit edelleen ilmoittautua varasijoille. Seuraava kurssi käynnistyy elokuussa - tervetuloa mukaan tuolloin! Katso syksyn kurssin tiedot ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

HHJ®-kurssilla käsitellään mm. hallituksen kokoonpanoa, roolia, vastuita, riskienhallintaa sekä työskentelytapoja: raportointia, strategiatyötä ja palkitsemisjärjestelmiä. Hallitustyöskentely avataan kurssilla erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta, hyvin käytännönläheisesti ja monipuolisten yritysesimerkkien avulla. Samalla selvitämme asiantuntijoiden ja hallitusammattilaisten johdolla, mitä on hyvä hallitustyö ja millaisia työkaluja hallitustyöskentelyn kehittäminen vaatii.

Kenelle? 

HHJ®-kurssi soveltuu erityisesti hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Kurssi sopii hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville sekä hallitusammattilaisen urasta kiinnostuneille. Kurssi auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.

"Kurssin parasta antia olivat luennoitsijat. He olivat tosi innostavia ja osasivat kertoa osa-alueistaan erittäin hyvin ja tuoden näkökulmia, joita en osannut ajatella ollenkaan aikaisemmin. Tällä kurssilla tulee todella tiiviissä paketissa juuri ne ydinosa-alueet, mitä hallitustyöskentelyssä tarvitsee. Suosittelisin kurssia sellaisille ihmisille, jotka ovat sitoutumassa hallitustyöskentelyyn tai toimivat toimitusjohtajana yrityksessä."  
Toimitusjohtaja Juha Vierros, Skoda Transtech Oy

Kurssipalautteista poimittua:

  • "Paras koulutus mihin olen urallani osallistunut!"
  • "HHJ on avannut silmät monessa asiassa."
  • "Hyvä kurssi, suosittelen mielelläni tätä eteenpäin."
  • "Selkeytti hallituksen roolia"
  • "Ryhmätyöt antoisia ja hyödyllisiä"
     

Aikataulu:

1. jakso: 27.4. klo 12.00-17.50
2. jakso: 11.5. klo 12.00-17.20
3. jakso: 17.5. klo 12.00-17.10
Ryhmätyö: 24.5. klo 12.45-17.15
4. jakso: 8.6. klo 12.00-19.00

Kurssilla on läsnäolopakko. Mahdolliset poissaolot voi korvata muilla Oulun kauppakamarin tai muiden kauppakamareiden järjestämillä HHJ®-kursseilla erikseen sovittavalla tavalla. 

HHJ®-kurssin jälkeen on mahdollisuus suorittaa HHJ-tutkinto ja HHJ-puheenjohtajakurssi sekä osallistua vuosittaiseen valtakunnalliseen HHJ-alumniseminaariin. Kun siis haluat kehittää laaja-alaisesti hallitustyöskentelyä ja hyvää hallitustyötä, tule mukaan kansainvälisesti tunnustetulle ja palkitulle HHJ-hallituskurssille!


RYHMÄTYÖ:

Case-yritykset kurssilla suoritettavaa ryhmätyötä varten valitaan kurssille osallistuvien yritysten joukosta. Tarkoituksena on analysoida kohdeyrityksen hallitustyöskentelyä sekä tehdä ehdotus sen tehostamiseksi. Kokemusten ja palautteen perusteella ryhmätyön kohdeyritykset ovat olleet tyytyväisimpiä kurssin antiin. Voit ilmoittautua cace-yritykseksi jo etukäteen: riitta.schroderus@chamber.fi, puh. 050 338 9350.

Kirjallisuutta: 

Hyvä hallitustyö, Juhani Erma, Tommi Rasila, Olli V. Virtanen (2017). Listaamattomien yhtiöiden hallinnoinnin kehittäminen, Corporate Governance: Keskuskauppakamari (liitteenä myös yllä olevassa kirjassa). 

Kurssi on täynnä, mutta voit edelleen ilmoittautua varasijoille. Seuraava kurssi käynnistyy elokuussa - tervetuloa mukaan tuolloin! Katso syksyn kurssin tiedot ja ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lisätiedot: palvelujohtaja Riitta Schroderus, puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Osallistumismaksu: jäsenhinta: 1750 € + alv 24 %, hinta: 2500 € + alv 24 % (sis. koulutus, luentomateriaalit, Hyvä hallitustyö -kirja ja tarjoilut). 

Perumisehdot: Kahta viikkoa ennen ensimmäistä tilaisuutta perutusta kurssipaikasta perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen kurssin alkamista tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle. Osallistumisen voi perua kuluitta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssin järjestämisen ehtona on kurssikohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.