Ajankohta

31.8.2022 12:00 – 12.10.2022 19:00

Paikka

Oulu (MYÖS ETÄ)

Hinta

2800 €
1950 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ-kurssi

Järjestäjä

Oulun kauppakamari← Takaisin

HHJ-kurssi 2022/08 OULU (MYÖS ETÄ)

Technopolis Ydinkeskusta, Sepänkatu 20, 90100 Oulu / etä (Teams)

Tervetuloa aktivoimaan ja kehittämään hallitustyötäsi!
Katso ilmoittautumisohjeet sivun alalaidasta. 

 

HHJ®-kurssilla käsitellään mm. hallituksen kokoonpanoa, roolia, vastuita, riskienhallintaa sekä työskentelytapoja: raportointia, strategiatyötä ja palkitsemisjärjestelmiä. Hallitustyöskentely avataan kurssilla erityisesti pk-yrityksen näkökulmasta, hyvin käytännönläheisesti ja monipuolisten yritysesimerkkien avulla. Samalla selvitämme asiantuntijoiden ja hallitusammattilaisten johdolla, mitä on hyvä hallitustyö ja millaisia työkaluja hallitustyöskentelyn kehittäminen vaatii.

Kenelle? 

HHJ®-kurssi soveltuu erityisesti hallitustyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen. Kurssi sopii hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville sekä hallitusammattilaisen urasta kiinnostuneille. Kurssi auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia hyödyntämään hallitustyöskentelyä entistä paremmin.

"Kurssin parasta antia olivat luennoitsijat. He olivat tosi innostavia ja osasivat kertoa osa-alueistaan erittäin hyvin ja tuoden näkökulmia, joita en osannut ajatella ollenkaan aikaisemmin. Tällä kurssilla tulee todella tiiviissä paketissa juuri ne ydinosa-alueet, mitä hallitustyöskentelyssä tarvitsee. Suosittelisin kurssia sellaisille ihmisille, jotka ovat sitoutumassa hallitustyöskentelyyn tai toimivat toimitusjohtajana yrityksessä."  
Toimitusjohtaja Juha Vierros, Skoda Transtech Oy

Kurssipalautteista poimittua:

  • "Paras koulutus mihin olen urallani osallistunut!"
  • "HHJ on avannut silmät monessa asiassa."
  • "Hyvä kurssi, suosittelen mielelläni tätä eteenpäin."
  • "Selkeytti hallituksen roolia"
  • "Ryhmätyöt antoisia ja hyödyllisiä"
     

Aikataulu:

1. jakso: 31.8. klo 12.00-17.50 Hyvä hallintotapa
2. jakso: 14.9. klo 12.00-17.20 Hallituksen ja hallitustyön organisointi
3. jakso: 20.9. klo 12.00-17.10 Strategiatyö
Ryhmätyö: 4.10. klo 12.45-17.15
4. jakso: 12.10. klo 12.00-19.00 Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

Kurssilla on läsnäolovelvoite. Mahdolliset poissaolot voi korvata muilla Oulun kauppakamarin tai muiden kauppakamareiden järjestämillä HHJ®-kursseilla erikseen sovittavalla tavalla. 
 

RYHMÄTYÖ: Kohdeyritykset kurssilla suoritettavaa ryhmätyötä varten valitaan kurssille osallistuvien yritysten joukosta. Tarkoituksena on analysoida kohdeyrityksen hallitustyöskentelyä sekä tehdä ehdotus sen tehostamiseksi. Kokemusten ja palautteen perusteella ryhmätyön kohdeyritykset ovat olleet tyytyväisimpiä kurssin antiin. Ryhmätyöpäivä on kohdeyritykselle erinomainen mahdollisuus saada yhdeksi päiväksi käyttöönsä "advisory board" ja sitä kautta pohtia yrityksen tulevaisuuden strategioita ja hallitustyöskentelyn tuottamaa lisäarvoa. Voit ilmoittautua ryhmätyön case-yritykseksi jo etukäteen: riitta.schroderus(at)chamber.fi tai puh. 050 338 9350.

Kirjallisuutta: Hyvä hallitustyö, Juhani Erma, Tommi Rasila, Olli V. Virtanen (2017). Listaamattomien yhtiöiden hallinnoinnin kehittäminen, Corporate Governance: Keskuskauppakamari (liitteenä myös yllä olevassa kirjassa). 

Paikkoja rajoitetusti! Sitovat ilmoittautumiset 19.8. mennessä. Tämänkin jälkeen voi tiedustella vapaita paikkoja.
------------------------------------

Lisätiedot: palvelujohtaja Riitta Schroderus, puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Osallistumismaksu: jäsenetuhinta: 1950 €, hinta: 2800 €. Hintoihin lisätään alv 24 %. Hintaan sisältyy koulutus, luentomateriaalit, sähköinen työalusta, Hyvä hallitustyö -kirja ja livekoulutuksessa tarjoilut. 

Perumisehdot: Kahta viikkoa ennen ensimmäistä tilaisuutta perutusta kurssipaikasta perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen kurssin alkamista tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Paikan voi tarvittaessa luovuttaa toiselle henkilölle. Osallistumisen voi perua kuluitta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Kurssin järjestämisen ehtona on vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.