Ajankohta

18.1.2022 09:00 – 18.1.2022 16:00

Paikka

Tampere

Hinta

795 €
480 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ Hallituksen työkalut asiakasarvon johtamiseen

Järjestäjä

Tampereen kauppakamari

Yhteistyössä

← Takaisin

HHJ Hallituksen työkalut asiakasarvon johtamiseen 2022/01

Tiistaina 18.1.2022 klo 9.00-16.00
Paikka: Technopolis Yliopistonrinne, Tampere


Pystyykö yrityksesi mittaamaan omaa kilpailuetuaan? Seuraatteko kilpailuedun kehittymistä kassavirran, kannattavuuden ja kasvun ohella? Asiakkaat päättävät yrityksen kilpailuedun, ja asiakkaiden valinnoilla on suora yhteys yrityksen kasvuun, kannattavuuteen ja kassavirtaan. Valtaosalla suomalaisten yritysten hallituksista ei oman arvionsa mukaan ole hyvää käsitystä asiakkaiden tulevaisuuden tavoitteista. Suurin osa yrityksistä ei myöskään mittaa ja seuraa esimerkiksi asiakkuuden elinkaaren arvoa.  

Asiakasarvon teemakoulutus luo ymmärryksen asiakasarvon johtamiseen sekä antaa työkalut hallitukselle kehittää strategista kilpailuetua ja kääntää luomansa asiakasarvo kassavirraksi.  


Koulutuksen jälkeen: 

  • Osallistuja ymmärtää asiakasarvon suhteen yrityksen kilpailuetuun, kannattavuuteen, kasvuun, kassavirtaan ja kulttuuriin. 
  • Osallistuja pystyy arvioimaan yrityksen strategiaa arvon tuottamisen näkökulmasta. 
  • Osallistuja tuntee keskeiset asiakasarvon mittarit ja työkalut. 
  • Osallistuja pystyy hallitustyössään tukemaan johtoa asiakasarvon luomisessa, mittaamisessa, viestinnässä ja sen kääntämisessä taloudelliseksi tulokseksi. 
  • UUTTA! Koulutukseen sisältyy asiakastilinpäätös ja asiakasarvon strukturoitu analyysi.

Päivän aikana asiakasarvon kehittämisen eri osa-alueet käydään läpi konkreettisin esimerkein ja harjoituksin. Harjoituksissa käytetään työkaluja, joita jokainen osallistuja voi hyödyntää omassa hallitustyössään. Osallistujat tekevät itsearvion yrityksestä, jonka hallituksessa (tai johtoryhmässä) he ovat. Harjoituksen tavoitteena on löytää arvonluonnin pullonkaulat, joiden poistaminen tuottaa eniten arvoa ja joissa investoinnin tuotto-odotus on suurin. Koulutukseen sisältyy ennakko- ja jälkitehtäviä ja koulutuspäivän aikana tehdään ryhmätyö.


Asiantuntijana koulutuksessa on MBA, HHJ, HHJ PJ Pia Rautakorpi Arvova Oy:sta. Rautakorpi on kehittänyt 20 vuotta työkaluja kilpailuedun mittaamiseen ja asiakasarvon strategiseen johtamiseen. 30 vuoden yrittäjäuransa aikana hänelle on kertynyt kokemusta aina startupeista pörssiyhtiöihin eri toimialoilta. Hallitustyötä Rautakorpi on tehnyt startupeissa ja PK-yrityksissä.  

Katso Pia Rautakorven video (00:46) aiheesta tästä linkistä.


Kurssin hinta:

HUOM! HHJ-kurssin tai HHJ-puheenjohtajakurssin käyneille koulutuksen hinta on 395 euroa (+alv).

Kauppakamarin jäsenhinta 480 euroa (+alv), normaalihinta 795 euroa (+alv).

Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen peruutetuista sekä peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.


Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta.


Lisätietoja:

Susanna Keskinen
Tampereen kauppakamari
susanna.keskinen@tampereenkauppakamari.fi
puh. 050 575 7223


Ilmoittaudu kirjautumalla sisään. Mikäli olet uusi käyttäjä, valitse rekisteröidy:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy. Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vielä kirjauduttava palvelujärjestelmään ja ilmoittauduttava haluamaasi tapahtumaan.