Ajankohta

23.11.2021 12:00 – 24.11.2021 15:30

Paikka

Hyvinkää

Hinta

2300 €
1650 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ-puheenjohtajakurssi

Järjestäjä

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari← Takaisin

HHJ-puheenjohtajakurssi 2021/11 HYVINKÄÄ

Yrittäjyyden edistäminen, pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen luo mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja vanhojen säilymiselle. Tässä työssä pk-yrityksen hallituksella ja erityisesti sen puheenjohtajalla on suuri strateginen rooli.

HHJ-puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Tavoitteena on luoda vahva pohja puheenjohtajan käytännön työlle; muun muassa tunnistaa hallituksen ja sen puheenjohtajan ja omistajien ydintehtävät sekä selvittää millä tavoin puheenjohtaja voi kehittää yrityksen liiketoimintaa.

Kannustava, opettava, innovoiva kurssi
Erittäin kokenut kouluttajaporukka, joka antoi hyviä käytännön esimerkkejä
Kiitos, kurssi herätti edelleen kehittämään sekä itseään että yritystä

Kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajiksi aikoville. Osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Lukusuositus: Omistaja, älä rampauta yhtiösi hallitusta! (Kauppalehti 22.11.2018)

Kurssin sisältö:

Jakso 1 (24.11.): Puheenjohtajan peruskysymykset
Jakso 2 (25.11.): Yhteistyö ja vuorovaikutus

Osallistumismaksu:
Kauppakamarin jäsenetuhinta 1650 € (+alv 24 %), normaalihinta 2300 € (+ alv 24 %). Kurssin hintaan sisältyy kirjallinen aineisto ja ohjelman mukaiset tarjoilut. Laskutamme osallistumismaksun kurssin päätyttyä.

Ilmoittautuminen viimeistään su 14.11. mennessä valtakunnallisessa HHJ-portaalissa osoitteessa www.hhj.fi (vaatii sisäänkirjautumisen).

  • Mikäli olet uusi käyttäjä HHJ-portaalissa, rekisteröidy ensin tästä. Rekisteröitymisen jälkeen kirjaudu sisään tästä ja ilmoittaudu kurssille!
  • Jos olet kadottanut tunnuksesi, saat uudet käyttäjätunnukset syöttämällä sähköpostiosoitteesi kohtaan ”Kirjaudu sisään” ja valitsemalla ”Oletko unohtanut tunnuksesi”.

Peruutusehdot:
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen tehdyistä peruutuksista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Ilmoittautumisen voi perua maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Esteen sattuessa ilmoittautuneen henkilön tilalle voi tulla joku toinen.

Lisätietoja:
Koulutuspäällikkö Lilla Jokinen, puh. 040 1979 823, lilla.jokinen@kauppakamari.fi

Pidätämme oikeuden muutoksiin.