Ajankohta

2.3.2023 12:00 – 30.3.2023 12:00

Paikka

Hyvinkää

Hinta

2350 €
1950 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ-kurssi

Järjestäjä

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari← Takaisin

HHJ-kurssi 2023/03 HYVINKÄÄ (MYÖS ETÄ)

Villatehdas, kokoustila Nosturi Kankurinkatu 4-6, 05800 HYVINKÄÄ

Taattua laatua hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyn aktivoimiseen ja kehittämiseen!

Hanki pätevyys toimia hallituksen jäsenenä ja kartuta omaa osaamistasi ja verkostojasi! Huippusuositussa HHJ-verkostossa on valtakunnallisesti jo 13 000 hallitusosaajaa.

Kestosuosittu HHJ-kurssi koostuu neljästä puolen päivän jaksosta, joiden lisäksi on ryhmätyö ja lukupaketti.  Kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä erilaisten yritysten hallitustyöskentelystä ja sen merkityksestä menestyksessä. Kurssilla ratkotaan ryhmätöinä todellisten yritysten hallitustyön kysymyksiä.

 

Ohjelma:

1. jakso: Hyvä hallintotapa to 2.3. klo 11.45 - 17.50
2. jakso: Hallituksen ja hallitustyön organisointi to 9.3. klo 11.45 - 17.20
3. jakso: Strategiatyö to 16.3. klo 11.45 - 17.10
HHJ-ryhmätyö to 23.3 klo 12 - 16.30
4. jakso: Yrityksen talouden seuranta ja ohjaus to 30.3. klo 11.45 - 19.00

Jokaiseen päivään liittyy yritys-case päivän aiheesta - sopivasti teoriaa ja käytäntöä.  Lataa koko ohjelma tästä

 

Kenelle?

Kurssi sopii kaikille hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville henkilöille. HHJ-koulutukset auttavat yrittäjiä sekä yritys- ja kuntajohtajia hyödyntämään hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyä tehokkaammin.

100% edellisten HHJ-kurssiemme osallistujista suosittelee kurssia! Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu pian ja liity rohkeasti hallitusosaajien joukkoon!

"Hallituksen riittävä osaaminen on tärkeää sekä yritysten nykyhetkeä että tulevia haasteita ajatellen. Erityisen tärkeää on ymmärtää omistajien, hallituksen ja toimitusjohtajan roolit ja vastuut. HHJ-kurssin erinomaiset luennot ja mielenkiintoiset tosielämän Case-esimerkit ovat hyvä ja käytännönläheinen tapa tarkastella ja oppia liiketoiminnan johtamista ja kehittämistä hallitustyön näkökulmasta. Suosittelen!"

Pentti Puhakka, Director, Manufacturing Network Development Global, hallituksen jäsen, Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari

 

HHJ-ryhmätyö:

HHJ-kurssiin sisältyy ryhmätyöpäivä, joka on ohjelmassa 3. ja 4. jaksojen välissä. Se on kohdeyritykselle erinomainen mahdollisuus saada yhdeksi päiväksi käyttöönsä "advisory board" ja sitä kautta pohtia yrityksen tulevaisuuden strategioita ja hallitustyöskentelyn tuottamaa lisäarvoa. Ryhmätyöhön valitaan 3 kohdeyritystä, jotka ovat kurssilla edustettuina. Ryhmätyöpäivän aikana tutustutaan pienryhmissä kohdeyrityksen omistajuuteen, hallinnointiin ja toimintaan. Voit varata yrityksellesi kohdeyrityksen paikan jo ennakkoon (pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi).

 

Tutkinto:

HHJ-kurssin jälkeen voit osallistua HHJ-tutkintoon. Kurssin käynyt ja tutkinnon hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ-nimikettä. Tutkintoja järjestetään kaksi kertaa vuodessa Tampereella. Tutkinnosta voit lukea lisää täältä. Tutkintomaksu ei sisälly kurssin hintaan.

 

Kirjallisuutta: (sis. hintaan)

Hyvä hallitustyö: Juhani Erma, Tommi Rasila, Olli V. Virtanen , 2017
Listaamattomien yhtiöiden hallinnoinnin kehittäminen, Corporate Governance; Keskuskauppakamari (on liitteenä Hyvä hallitustyö –kirjassa).

 

Hinnat:

Kauppakamarin jäsenet 1950 € + alv 24 %
Normaalihinta 2350 € + alv 24 %
Osallistumismaksu laskutetaan 2. osion jälkeen.

 

Ilmoittauduthan kurssille 24.2.2023. mennessä.

 

Peruutusehdot:

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

Lisätiedot: Koulutuspäällikkö Pirjo Kurki, +358 40 1979 823, pirjo.kurki@rihykauppakamari.fi