Ajankohta

27.10.2022 08:30 – 27.10.2022 16:00

Paikka

Hyvinkää

Hinta

795 €
480 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen

Järjestäjä

Riihimäen-Hyvinkään kauppakamari← Takaisin

HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen 2022/10 Hyvinkää

Hotel Sveitsi, Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää

HHJ-teemakoulutus strategiatyöstä on aktiivinen ja vuorovaikutteinen valmennustilaisuus, joka koostuu ennakkotehtävistä, alustuksista, yksilö- ja ryhmätehtävistä sekä osallistujia aktivoivasta keskusteluista. Kurssi kirkastaa osallistujille hallituksen mahdollisuudet, roolin ja tehtävät strategian toteuttamisessa. Koulutuspäivä lisää osallistujien ymmärrystä ihmisiin vaikuttamisen merkityksestä strategian toteuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä sekä antaa käytännön esimerkkien ja case-harjoitusten kautta konkreettisia keinoja strategian toteuttamiseen hallitustyön kautta. Kurssi on intensiivinen yhden päivän tilaisuus ja antaa erinomaiset valmiudet strategioiden jalkauttamiseen.

"Iso kiitos hienosta Hallitus ja strategian toteuttaminen -koulutuksesta, maailmanluokan sanoma ymmärrettävästi sanottuna, taisi kolahtaa kaikkiin."
Timo Mäki-Ullakko, toimitusjohtaja, Pirkanmaan Osuuskauppa

Strategiaprosessi ja strategian toteutuminen
Hallituksen tehtävä strategiaprosessissa on huolehtia, että kaikki ne, joiden tehtävä on toteuttaa strategiaa, ovat jollakin tavalla mukana ajatteluprosessissa, jonka tuloksena yrityksen ihmisten yhteinen suunta - strategia - syntyy.

Hallitus johtaa strategiaprosessia ja tukee aktiivisesti johtoa, joka toteuttaa prosessia käytännössä.

Strategian toteuttaminen
Viime kädessä strategia toteutuu yrityksen ihmisten yksilöinä tekemien päätösten tuloksena. Valinnat ja ratkaisut, joita he työssään päivittäin tekevät joko tukevat tai eivät tue strategian toteutumista. Siksi ihmisten huomioon ottamisella ja ihmisiin vaikuttamisella on keskeinen merkitys.

Hallitus voi omalla toiminnallaan vaikuttaa merkittävästi siihen, miten hyvin nämä asiat otetaan huomioon strategiaprosessissa, strategian sisällössä ja johtamisjärjestelmän hyödyntämisessä strategian toteuttamiseksi.

Ilmoittaudu koulutukseen
Koulutus sopii sekä uusille että jo hallituksessa työskenteleville - ja myös operatiivisessa johdossa työskenteleville.

Koulutus antaa konkreettisia ideoita, joilla hallitus voi omassa roolissaan tukea strategian toteutumista toimintaympäristössä, jossa muutokset voivat olla nopeita ja henkilöstön odotukset työn merkityksellisyydelle kasvavat koko ajan.

HUOM! HHJ-kurssin tai HHJ-puheenjohtajakurssin käyneille koulutuksen hinta on 350 euroa (+alv).
Kauppakamarin jäsenhinta 480 euroa (+alv), normaalihinta 795 euroa (+alv).

Osallistumismaksu laskutetaan viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen peruutetuista sekä peruuttamatta jätetyistä ilmoittautumisista laskutamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.