Ajankohta

9.11.2023 11:45

Paikka

Rovaniemi

Hinta

2500 €
1500 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ-puheenjohtajakurssi

Järjestäjä

Lapin kauppakamari← Takaisin

HHJ-puheenjohtajakurssi 2023/11 ROVANIEMI (TÄYNNÄ)

Lapland Hotels Sky Ounasvaara, Juhannuskalliontie

Toimiva hallitus toimii osakeyhtiön voimavarana ja suunnan näyttäjänä.

HHJ® -Puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. 
Puheenjohtajan tulisi toimia vastaavasti kuten valmentaja, orkesterinjohtaja tai luotsi. Hänellä tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten. 
Osallistumalla HHJ®-Puheenjohtajakurssille saat selkeän kokonaiskuvan hallituksen puheenjohtajan tehtävistä ja velvollisuuksista.

Sisältö:

  • Omistajien ja hallituksen tehtävät sekä vastuut
  • Tulevaisuuden varmistaminen
  • Tuloksellisuuden varmistaminen
  • Laillisuuden ja tarkoituksenmukaisuuden varmistaminen
  • Hallitustyön tehokkuus
  • Hallituksen tehokkaat työtavat.

Kouluttajat:

Heikki Käkönen

Kokenut hallitusammattilainen, joka on toiminut hallituksen jäsenenä tai puheenjohtajana yli 20:ssä yhtiössä. Hän on tehnyt merkittävän uran A-Insinööri-konsernissa toimien hallituksen puheenjohtajana, osakkaana sekä johtotehtävissä. Nykyään hän toimii AINS Investment Oy:n hallituksen puheenjohtajana.

Jari Osmala

Pitkä ja monipuolinen kokemus kansainvälistymisestä Normetin CEO:na voimakkaan kasvun vuosina sekä Valtran johtotehtävissä Suomen lisäksi Brasiliassa ja Saksassa. Viime vuosina hän on ollut luomassa monen pk-yrityksen kasvutarinaa hallitustyön ja bisnesenkelisijoittamisen kautta. Jarin vahvimmat osaamisalueet ovat strategia- ja hallitustyö kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä. Käytännön kokemuksiaan hän pystyy lisäksi jakamaan teollisen toiminnan, jakelu- ja toimittajaverkostojen sekä johtamisjärjestelmien kehittämisessä. Hän toimii myös FiBANin Pohjois-Savon alueellisena bisnesenkelinä.

Kenelle

HHJ® -Puheenjohtajakurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville. Osallistujilta edellytetään HHJ®-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Laajuus

Kurssi koostuu yhdestä iltapäivästä ja yhdestä päivästä.

Aika: 

To 9.11.2023 klo 11.45 – 16.30 ja 
Pe 10.11.2023 klo 8.00 – 16.00

Kirjallisuutta:

Koulutukseen osallistujille jaetaan myös Hallituksen puheenjohtajan opas, 2. uudistettu painos.

Hinta:

Normaalihinta 2500 € (+alv 24%)
Jäseniltä 1500 € (+alv 24%)

Viimeisen ilmoittautumispäivän (31.10.2023) jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Ilmoittautuminen

HHJ-kursseille ilmoittaudutaan HHJ-palvelujärjestelmän kautta osoitteessa www.hhj.fi, johon pitää ensin rekisteröityä (sivun oikea yläkulma). Kirjauduttuasi rekisteriin, syötä yhteys- ja laskutustietosi sekä vahvista tekemäsi muutokset klikkaamalla Päivitä-kohtaa. Tämän jälkeen voit ilmoittautua. Kun ilmoittautuminen on onnistunut, saat sähköpostiisi tiedon, että oletko hyväksytty kurssille vai oletko varalla (jonossa). 

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutumisen edellytyksenä on vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Lisätietoja:        

Tiina Ronkainen
Palvelupäällikkö
Lapin kauppakamari
tiina.ronkainen@chamber.fi
p.040-1817717