Ajankohta

14.10.2021 08:30 – 14.10.2021 16:00

Paikka

Kuopio

Hinta

795 €
480 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen

Järjestäjä

Kuopion alueen kauppakamari← Takaisin

HHJ Hallitus ja strategian toteuttaminen Kuopio 10/2021

HHJ-teemakoulutus strategiatyöstä on aktiivinen ja vuorovaikutteinen valmennustilaisuus, joka koostuu ennakkotehtävistä, alustuksista, yksilö- ja ryhmätehtävistä sekä osallistujia aktivoivasta keskusteluista. Koulutus kirkastaa osallistujille hallituksen mahdollisuudet, roolin ja tehtävät strategian toteuttamisessa. Koulutuspäivä lisää osallistujien ymmärrystä ihmisiin vaikuttamisen merkityksestä strategian toteuttamisessa ja toiminnan kehittämisessä sekä antaa käytännön esimerkkien ja case-harjoitusten kautta konkreettisia keinoja strategian toteuttamiseen hallitustyön kautta. Koulutus on intensiivinen yhden päivän tilaisuus ja antaa erinomaiset valmiudet strategioiden jalkauttamiseen omassa organisaatiossa. 

STRATEGIAPROSESSI JA STRATEGIAN TOTEUTUMINEN
Hallituksen tehtävä strategiaprosessissa on huolehtia, että kaikki ne, joiden tehtävä on toteuttaa strategiaa, ovat jollakin tavalla mukana ajatteluprosessissa, jonka tuloksena yrityksen ihmisten yhteinen suunta - strategia - syntyy. Hallitus johtaa strategiaprosessia ja tukee aktiivisesti johtoa strategiaprosessin toteuttamisessa.

Viime kädessä strategia toteutuu yrityksen ihmisten yksilöinä tekemien päätösten tuloksena. Valinnat ja ratkaisut, joita he työssään päivittäin tekevät joko tukevat tai eivät tue strategian toteutumista. Siksi ihmisten huomioon ottamisella ja ihmisiin vaikuttamisella on keskeinen merkitys.

Hallitus voi omalla toiminnallaan vaikuttaa merkittävästi siihen, miten hyvin nämä asiat otetaan huomioon strategiaprosessissa, strategian sisällössä ja johtamisjärjestelmän hyödyntämisessä strategian toteuttamiseksi.

KENELLE?

Koulutus sopii sekä uusille hallitustenjäsenille että jo hallituksissa työskenteleville. Koulutuksesta on hyötyä myös yrityksen operatiiviselle johdolle.

Koulutus antaa konkreettisia työkaluja ja ideoita, joilla hallitus voi omassa roolissaan tukea strategian toteutumista toimintaympäristössä, jossa muutokset voivat olla nopeita ja henkilöstön odotukset työn merkityksellisyydelle kasvavat koko ajan. 

 

Asiantuntijana ja koulutuksen vetäjänä Partneri HHJ PJ Antti Haapakorva. Antti toimii Talentree Oy:n hallituksen puheenjohtajana sekä HHJ kouluttajana. Antti on tuore kirjailija ja hän julkaisi yhteistyössä kasvuyrittäjä Mika Sutisen kanssa Pelastetaan strategia! -kirjan elokuussa 2021. 
Kauppakamari tarjoaa nyt koulutukseen osallistuville Antti Haapakorvan ja Mika Sutisen kirjan kaupan päälle. Kirja jaetaan koulutustilaisuudessa.

Valmennukseen mahtuu 16 osallistujaa, jotka otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

OHJELMA

klo 8.30 Ilmoittautuminen ja aamukahvit

klo 9 Koulutuspäivä alkaa

  • Omat kokemukset strategian toteutumisesta - ennakkotehtävät
  • Miksi strategiat eivät toteudu?
  • Mitä ovat muutostahto ja muutosvastarinta?
  • Strategian toteuttamisen keinot
  • Toteutumista tukeva strategiaprosessi
  • Strategia itse toteutumista tukevana tai estävänä tekijänä
  • Johtamisjärjestelmän hyödyntäminen strategian toteuttamisessa
  • Erityishuomiota vaativat asiat: Lähtökohdat, viestintä, muutostahto, esimiestyö, tavoitteet ja palkitseminen

klo 16 Tilaisuus päättyy

Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.

Kurssin hinta:

Normaalihinta 795 euroa (+ alv 24%)
Kauppakamarin jäseniltä 480 euroa (+ alv 24%)
HHJ-kurssin käyneille 350 euroa (+ alv 24%)

Osallistumismaksu laskutetaan jälkikäteen.

Osallistumisen voi perua maksutta seitsemän (7) arkipäivää ennen valmennuspäivää.Tämän jälkeen perutuista ilmoittautumisista laskutamme puolet osallistumismaksusta. Mikäli henkilö peruu osallistumisen kaksi (2) arkipäivää ennen valmennuspäivää tai sen jälkeen, tai ei saavu paikalle, laskutamme koko osallistumismaksun.

Ilmoittautuminen:
Ilmoittautumiset viimeistään 7 vuorokautta ennen tilaisuutta.

Valmennus on saanut osallistujilta loistopalautetta ja erityistä kiitosta käytännönläheisestä otteesta organisaation strategiatyöhön. Syksyllä 2020 järjestetyn koulutuksen arvosana oli 4,5/5 ja NPS 100.

Me kauppakamarissa seuraamme koronavirustilanteeseen liittyvää viranomaisohjeistusta herkällä korvalla, emmekä riskeeraa osallistujien terveyttä. Huomioimme tapahtumissamme osallistujien turvavälit, ja saatavilla on aina kertakäyttömaskeja ja käsidesiä. Lue tarkemmat ohjeet osallistujille.

Lisätietoja:
Mari Polvinen
Kuopion alueen kauppakamari
mari.polvinen@kuopiochamber.fi
puh. 044 732 0838


Ilmoittaudu kirjautumalla sisään. Mikäli olet uusi käyttäjä, valitse rekisteröidy:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy. Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vielä kirjauduttava palvelujärjestelmään ja ilmoittauduttava haluamaasi tapahtumaan.