Ajankohta

31.3.2023 09:00 – 31.3.2023 15:00

Paikka

Jyväskylä (myös etä)

Hinta

780 €
480 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ Hallitus ja talous

Järjestäjä

Keski-Suomen kauppakamari← Takaisin

HHJ Hallituksen työkalut talouden hallintaan 31.3.2023 Jyväskylä (myös etä)

Hotelli Verso

Yrityksen hallituksen aktiivinen ja liiketoimintaa ymmärtävä rooli on ensiarvoisen tärkeä yrityksen menestystekijänä sen elinkaaren eri vaiheissa. Yrityksen talouden seuranta-, ohjaus- ja raportointijärjestelmät sekä niiden tuottama informaatio ovat menestyksekkäissä yrityksissä hyvin selväpiirteisiä. Hallituksen jäsenen tulee kuitenkin aina tietää, mitä se voi ja mitä sen kannattaa vaatia niin yrityksen toimitusjohtajalta, talousjohdolta kuin ulkopuoliselta taloushallinnon palveluntarjoajalta. Informaation on oltava luotettavaa ja sen tuottamisen riittävän yksinkertaista ja kustannustehokasta. Samalla informaation on tuotava esiin olennaiset seikat yrityksen kannattavuus-, maksuvalmius- ja vakavaraisuusasemasta.

Koulutuspäivässä käsitellään yhtiön kannattavuutta, maksuvalmiutta ja vakavaraisuutta kuvaavaa tilinpäätöstä. Tässä yhteydessä pyritään syvällisemmin ymmärtämään, mitä informaatiota tilinpäätökseen sisältyy, miten sitä voidaan hyödyntää tehokkaasti ja mitä hallituksen ylipäätään tulee ottaa selville tilinpäätöksen hyväksymisen yhteydessä.

Koulutuspäivä antaa paljon käytännönläheisiä työkaluja nykyisille ja tuleville hallituksen jäsenille yrityksen menestyksekkään talousraportoinnin ja ohjausjärjestelmien ymmärtämiseen.

 

Koulutuksen sisältö:

  • Pk-yrityksen tuloksen, taseen ja rahoituslaskelman analysointi ja johtopäätökset
  • Hallituksen vaatimukset talousraportoinnille
  • Hallituksen edellyttämät talouden ennusteet ja budjetointi
  • Keskeisiä yrityksen arvonmääritykseen liittyviä seikkoja

 

Asiantuntija:

KTM, KHT Henry Kampman, Revisium Oy:n perustajaosakas. Kampmanilla on pitkäaikainen kokemus tilinpäätöksiin liittyvien kysymysten kouluttamisesta. Aiemmin hän on toiminut taloushallinnon johtotehtävissä. Asiakaspalautteiden perusteella Henryn pitämät koulutustilaisuudet ovat olleet hyvin käytännönläheisiä, ajankohtaisiin asioihin pureutuvia ja osallistujien ammattitaitoa kehittäviä.

 

Koulutuksen hinta:

Kauppakamarin jäsenille 480 €, muille 780 €.
HUOM! HHJ-kurssin tai HHJ-puheenjohtajakurssin käyneille 380 €.
Hintoihin lisätään alv 24 %.

Osallistumismaksu veloitetaan koulutuksen jälkeen. Viimeisen ilmoittautumispäivän (24.3.) jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

 

Ilmoittautuminen:

Viimeistään 7 vrk ennen koulutusta.

 

Lisätiedot: 

Palvelukoordinaattori Tuula Rahikainen, Keski-Suomen kauppakamari, puh. 050 473 1775 tai tuula.rahikainen@kskauppakamari.fi