Ajankohta

3.12.2024 11:00 – 4.12.2024 16:00

Paikka

Etelä-Savo, varmistetaan myöhemmin.

Hinta

2500 €
1790 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ-puheenjohtajakurssi

Järjestäjä

Etelä-Savon kauppakamari← Takaisin

HHJ-puheenjohtajakurssi 2024/12 Etelä-Savo

Oletko hallituksen puheenjohtaja tai haaveiletko tästä vaativasta roolista? HHJ-puheenjohtajakurssimme tarjoaa arvokasta tietoa ja käytännön työkaluja niin nykyisille hallituksen puheenjohtajille kuin niille, jotka tavoittelevat tätä vastuullista tehtävää. Ota askel kohti vahvempaa johtajuutta – tutustu lisää ja varmista paikkasi kurssilla!

Pk-yrityksen puheenjohtajakurssi nostaa keskiöön hallituksen johtamisen ja ryhmädynamiikan kehittämisen sekä tärkeimmät puheenjohtajan tehtävät. Hallituksen puheenjohtajan tulee omata kyky kehittää omaa sekä hallituksen muiden jäsenten hallitustyöskentelyn osaamista – tämä onkin yksi olennaisimmista osakeyhtiön hallituksen puheenjohtajan tehtävistä. Toimiva hallitus on nimittäin jokaisen osakeyhtiön voimavara ja suunnannäyttäjä.

Pk-yrityksen hallituksen rooli on kasvanut yhteiskunnassa ja siten myös yhteiskunnan kehittämisessä. Valtionhallinnon ja yksityisen sektorin yksi ajankohtaisista painopistealueista on yrittäjyyden edistäminen sekä pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen. Näin luodaan mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja vanhojen säilymiselle. Tässä työssä on pk-yrityksen hallituksella suuri strateginen rooli ja erityisesti sen puheenjohtajalla.

HHJ-kurssin, -tutkinnon ja -puheenjohtajakurssin hyväksytysti suorittanut on oikeutettu käyttämään HHJ PJ -nimikettä.

Laajuus ja aikataulu: 

Kurssi koostuu yhdestä iltapäivästä ja yhdestä päivästä.
Tiistai 3.12.2024 klo 11.00 - 16.00 ja
Keskiviikko 4.12.2024 klo 8.30 - 16.00.
Kurssi järjestetään lähitoteutuksena, etäosallistumiseen ei ole mahdollisuutta. 

Sisältö: 

Hallitustyön johtaminen ja kehittäminen vaativat monipuolista osaamista. Kurssilla luodaan perusta koko pk-yritysten hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle: hallituksen ydintehtävät ja tehokkuudet, yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä, kokouksen johtaminen ja työjärjestys, liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus, hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet, hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut.

Kohderyhmä: 
Tämä kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville.

Pohjatiedot: 
Tälle kurssille osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Kirjallisuutta: 
Hallituksen puheenjohtajan opas – johda pk-yritys menestykseen: Antero Virtanen, Eero Ottila, Kai Miesmäki, Pertti Mäntylä (Teos sisältyy kurssin hintaan.)

Hinnat:
Jäsenhinta 1 790 €
Normaalihinta 2 500 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.
Kurssimaksu laskutetaan kurssin käynnistyttyä.

ILMOITTAUTUMINEN viimeistään 15.11.2024.
Ilmoittautuaksesi kirjaudu sisään tai rekisteröidy sivun ylälaidasta.

Mahdolliset peruutukset ja muutokset
Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksun. Kolme päivää ennen tilaisuutta ja sen jälkeen perutuista ilmoittautumisista tai jos osallistuja/ilmoittautunut jättää tulematta paikalle, perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Voit peruuttaa osallistumisesi maksutta toimittamalla meille sairaslomatodistuksen. Peruutukset kirjallisesti (esim. sähköpostilla).

Etelä-Savon kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään neljä (4) arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Tilaisuuksien järjestämisen ehtona on tilaisuuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Varaamme oikeuden muutoksiin.

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätietoja:
Tiina Ylönen
Kehityspäällikkö, Etelä-Savon kauppakamari
p. 044 732 1180
tiina.ylonen@kauppakamari.fi


Ilmoittaudu kirjautumalla sisään. Mikäli olet uusi käyttäjä, valitse rekisteröidy:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy. Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vielä kirjauduttava palvelujärjestelmään ja ilmoittauduttava haluamaasi tapahtumaan.