Ajankohta

20.2.2020 12:15 – 12.2.2020 14:30

Paikka

Mikkeli

Hinta

2300 €
1650 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ-puheenjohtajakurssi

Järjestäjä

Etelä-Savon kauppakamari← Takaisin

HHJ Puheenjohtajakurssi 02/2020 Mikkeli

Ikioma Areena, Raviradantie 24 A, Mikkeli

Pk-yrityksen hallituksen rooli on kasvanut yhteiskunnassa ja siten myös yhteiskunnan kehittämisessä. Valtionhallinnon ja yksityisen sektorin yksi ajankohtaisista painopistealueista on yrittäjyyden edistäminen sekä pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen. Näin luodaan mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja vanhojen säilymiselle. Tässä työssä on pk-yrityksen hallituksella suuri strateginen rooli ja erityisesti sen puheenjohtajalla.

Pk-yrityksen hallituksen puheenjohtajakurssilla käsitellään hallituksen johtamista ja ryhmädynamiikkaa. Puheenjohtajan tulisi toimia vastaavasti kuten valmentaja, orkesterinjohtaja tai luotsi. Hänellä tulee olla kyky kehittää hallitusosaamista, niin omaansa kuin hallituksen jäsenten. Toimiva hallitus toimii osakeyhtiön voimavarana ja suunnan näyttäjänä.

Laajuus: Kurssi koostuu yhdestä iltapäivästä ja yhdestä päivästä.

Sisältö: Luodaan pohja pk-yritysten hallituksen puheenjohtajan käytännön työlle. Hallituksen ydintehtävät ja tehokkuudet. Yrityksen strategia sekä päätöksenteko- ja johtamisjärjestelmä. Kokouksen johtaminen ja työjärjestys. Liiketoiminnan kehittäminen ja toimitusjohtajan katsaus. Hallituksen ja puheenjohtajan vuorovaikutussuhteet. Hallituksen puheenjohtajan tehtävät ja vastuut.

Kirjallisuutta: Hallituksen puheenjohtajan opas – johda pk-yritys menestykseen: Antero Virtanen, Eero Ottila, Kai Miesmäki, Pertti Mäntylä (sis. koulutuksen hintaan)

Kohderyhmä:  Tämä kurssi sopii sekä hallitusten puheenjohtajille että puheenjohtajaksi aikoville.Pohjatiedot:     Tälle kurssille osallistujilta edellytetään HHJ-kurssin käymistä tai vastaavien tietojen hallitsemista.

Hinta: Normaalihinta 2300 € (+alv 24%), kauppakamarin jäseniltä 1650 € (+alv 24%)

Aika: To 20.2.2020 klo 12.15 – 16.30 ja pe 21.2.2020 klo 8.30 – 14.30
Ikioma Areena, Viikinkiklubi, 2.krs., Raviradantie 24 A, Mikkeli

Ilmoittautuminen viimeistään 7.2.2020 

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätiedot: Tanja Puputti, p. 044 591 5093  / Teppo Leinonen, puh. 044 7700 592

Ilmoittaudu kirjautumalla sisään. Mikäli olet uusi käyttäjä, valitse rekisteröidy:

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy. Rekisteröitymisen jälkeen sinun on vielä kirjauduttava palvelujärjestelmään ja ilmoittauduttava haluamaasi tapahtumaan.