Ajankohta

3.3.2020 11:00 – 14.4.2020 15:30

Paikka

Seinäjoki

Hinta

2500 €
1750 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ-kurssi

Järjestäjä

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Yhteistyössä

OP Etelä-Pohjanmaa
← Takaisin

HHJ-kurssi Seinäjoki 3/2020 (TÄYNNÄ)

Etelä-Pohjanmaan Osuuspankki Keskuskatu 9, Seinäjoki

Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ®) -kurssi sopii niin hallitustyöskentelyn aktivoimiseen kuin sen kehittämiseenkin. Kurssista on hyötyä hallitustyötä jo tekeville ja sitä vasta harkitseville. Kurssi auttaa myös yrittäjiä ja yritysjohtajia saamaan hallitustyöskentelystä aiempaa enemmän irti.

Yrittäjä, yritysjohto, omistajat ja rahoittajat tarvitsevat tuekseen eri alojen kokeneita asiantuntijoita ja liiketoimintaosaajia, jotta yritys kykenisi kaupallistamaan tuotteitaan, kasvamaan, uudistumaan ja laajentamaan markkina-alueitaan samalla säilyttäen kannattavuutensa. Myös erilaiset murrokset kuten sukupolvenvaihdokset, omistajamuutokset, kansainvälistyminen, kasvunopeus ja markkinahäiriöt ovat helpoimmin hallittavissa, kun yrityksestä löytyy laajalti kokemusta. Hallitustyöskentelyn avulla voidaan parhaiten sitoa yritykseen sen tarvitsemat ulkopuoliset resurssit toimivan johdon tai yrittäjän tueksi.

Katso video HHJ® -kurssista

Kurssi sisältää runsaasti käytännönläheisiä esimerkkejä erilaisten yritysten hallitustyöskentelystä ja sen merkityksestä menestyksessä. Kurssilla ratkotaan ryhmätöinä todellisten yritysten hallitustyön kysymyksiä.

Tervetuloa aktivoimaan ja kehittämään hallitustyöskentelyä HHJ® -kurssille!

  • 1. jakso tiistaina 3.3. klo 11.00–16.30 // Aiheena hyvä hallintotapa
  • 2. jakso tiistaina 17.3. klo 11.00–16.30// Aiheena hallituksen ja hallitustyön organisointi
  • 3. jakso tiistaina 31.3. klo 11.00–16.30 // Aiheena strategiatyö
  • Ryhmätyöpäivä tiistaina 7.4. klo 12.45–17.15 (Ryhmätyöpäivänä kokoonnutaan kohdeyrityksessä tai muussa ryhmän kesken sovitussa paikassa)
  • 4. jakso tiistaina 14.4. klo 8.30–15.30 // Aiheena yrityksen talouden seuranta ja ohjaus

Kurssille osallistuvat saavat lisäksi Hyvä hallitustyö, 7. uudistettu painos -kirjan sekä käyttöönsä sähköisen oppimisalustan (6 kk).

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset viimeistään 24.2.2020. Mikäli olet uusi käyttäjä, valitse ensin rekisteröidy ja ilmoittaudu kirjautumalla sisään.

Peruutusehdot 
Viimeisen ilmoittautumispäivän (24.2.) jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50 % osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Huom. Kurssin ollessa täynnä voit ilmoittautua varasijalle, otamme sinuun yhteyttä, kun paikka vapautuu. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lue Antero Virtasen blogikirjoitus: Saako hallitus asioita aikaan?

Kevään 2020 kurssimme yhteistyökumppani:

OP Etelä-Pohjanmaa

Lisätietoja:
Heidi Sikkilä
Etelä- Pohjanmaan kauppakamari
puh. 0400 568 900, heidi.sikkila(ät)kauppakamari.fi