Ajankohta

10.11.2021 09:00 – 10.11.2021 16:00

Paikka

Oulu. Myös etä (Teams)

Hinta

585 €
390 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ Hallituksen työkalut asiakasarvon johtamiseen

Järjestäjä

Oulun kauppakamari← Takaisin

HHJ - Hallituksen työkalut asiakasarvon johtamiseen, OULU (myös etä) - PERUUNTUNUT

Osoite tarkentuu myöhemmin

Pystyykö yrityksesi mittaamaan omaa kilpailuetuaan? Seuraatteko kilpailuedun kehittymistä kassavirran, kannattavuuden ja kasvun ohella? Asiakkaat päättävät yrityksen kilpailuedun, ja asiakkaiden valinnoilla on suora yhteys yrityksen kasvuun, kannattavuuteen ja kassavirtaan. Valtaosalla suomalaisten yritysten hallituksista ei oman arvionsa mukaan ole hyvää käsitystä asiakkaiden tulevaisuuden tavoitteista. Suurin osa yrityksistä ei myöskään mittaa ja seuraa esimerkiksi asiakkuuden elinkaaren arvoa. Asiakasarvon teemakoulutus luo ymmärryksen asiakasarvon johtamiseen sekä antaa työkalut hallitukselle kehittää strategista kilpailuetua ja kääntää luomansa asiakasarvo kassavirraksi.

Asiantuntijana koulutuksessa on MBA, HHJ, HHJ PJ Pia Rautakorpi Arvova Oy:sta. Rautakorpi on kehittänyt 20 vuotta työkaluja kilpailuedun mittaamiseen ja asiakasarvon strategiseen johtamiseen. 30 vuoden yrittäjäuransa aikana hänelle on kertynyt kokemusta aina startupeista pörssiyhtiöihin eri toimialoilta. Hallitustyötä Rautakorpi on tehnyt startupeissa ja PK-yrityksissä. Katso Pia Rautakorven video (00:46) aiheesta tästä linkistä

Koulutuksen jälkeen: 
•    Osallistuja ymmärtää asiakasarvon suhteen yrityksen kilpailuetuun, kannattavuuteen, kasvuun, kassavirtaan ja kulttuuriin. 
•    Osallistuja pystyy arvioimaan yrityksen strategiaa arvon tuottamisen näkökulmasta. 
•    Osallistuja tuntee keskeiset asiakasarvon mittarit ja työkalut. 
•    Osallistuja pystyy hallitustyössään tukemaan johtoa asiakasarvon luomisessa, mittaamisessa, viestinnässä ja sen kääntämisessä taloudelliseksi tulokseksi. 

Päivän aikana asiakasarvon kehittämisen eri osa-alueet käydään läpi konkreettisin esimerkein ja harjoituksin. Harjoituksissa käytetään työkaluja, joita jokainen osallistuja voi hyödyntää omassa hallitustyössään. Osallistujat tekevät itsearvion yrityksestä, jonka hallituksessa (tai johtoryhmässä) he ovat. Harjoituksen tavoitteena on löytää arvonluonnin pullonkaulat, joiden poistaminen tuottaa eniten arvoa ja joissa investoinnin tuotto-odotus on suurin. 


Lisätiedot: palvelujohtaja Riitta Schroderus, puh. 050 338 9350, riitta.schroderus(at)chamber.fi

Osallistumismaksu: jäsenhinta 480 € + alv 24%, hinta 795 € + alv 24 %.
HHJ-kurssin tai HHJ-Puheenjohtakurssin suorittaneille koulutuksen hinta on 395 € + alv.

Perumisehdot: Kahta viikkoa ennen ensimmäistä tilaisuutta perutusta kurssipaikasta perimme 50 % osallistumismaksusta. Viikkoa ennen kurssin alkamista tai myöhemmin tehdyistä perumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Muutokset mahdollisia. Kurssin toteutumisen edellytyksenä on vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.