Ajankohta

5.5.2022 13:00

Paikka

LEVI, Kittilä

Hinta

550 €
350 € (kauppakamarin jäsenhinta)
Liity kauppakamarin jäseneksi

Tapahtumaluokka

HHJ-johdanto hallitustyöhön

Järjestäjä

Lapin kauppakamari← Takaisin

HHJ-Johdanto hallitustyöhön 05/2022 LEVI (PERUTTU)

Pk-yrityksen hallituksen ja hallitusjäsenen rooli on kasvanut yhteiskunnassa ja siten myös yhteiskunnan kehittämisessä. Valtionhallinnon ja yksityisen sektorin yksi ajankohtaisista painopistealueista on yrittäjyyden edistäminen sekä pk-yritysten toiminnan kehittäminen ja kasvun tukeminen. Näin luodaan mahdollisuuksia uusien työpaikkojen syntymiselle ja vanhojen säilymiselle. Tässä työssä on pk-yrityksen hallituksella suuri strateginen rooli.

Yritykset kohtaavat erilaisia kriittisiä muutostilanteita kuten markkinatilanteen tai toimialan rakennemuutoksia. Myös kansainvälistyminen, kasvunopeus, omistajamuutokset ja sukupolven­vaihdokset vaativat usein uutta osaamista yrityksessä. Kaikki nämä tilanteet ovat helpoimmin hallittavissa, kun yrityksen hallituksesta löytyy osaamista ja kokemusta.

HHJ – johdanto hallitustyöhön –koulutuksessa käsitellään hallitustyön tematiikkaa. Koulutus sopii sekä hallitustyötä jo tekeville tai sitä harkitseville henkilöille, yrittäjille ja yritysjohtajille. Se soveltuu myös kuntaomisteisten osakeyhtiöiden ja liikelaitosten hallinnoinnin kehittämiseen.

Koulutuksen luennoitsijana toimii Ismo Salminen

HHJ – johdanto hallitustyöhön

Sisältö:             Pk-osakeyhtiöiden hallitustyö yleisesti, jota peilataan yhtiön tarkoitukseen, omistajuuteen ja omistajastrategiaan. Erityyppiset pk-yritysten hallitukset ja kokoonpanon merkitys. Toimiva hallitus osakeyhtiön voimavarana ja hallitusosaamisen kehittäminen.

Hinta:                normaalihinta 550 € (+alv 24%), jäseniltä 350 € (+alv 24%)

Aika:                 5.5.2022 klo 13.00 – 17.15

llmoittautuminen: Ilmoittautumiset kurssille viimeistään 7.4.2022 mennessä HHJ-sivuston kautta: www.hhj.fi. Ilmoittaudu kirjautumalla sisään, mikäli olet uusi käyttäjä, valitse rekisteröidy (oikea yläkulma).

Viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme 50% osallistumismaksusta. Kaksi päivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen perutuista kurssi-ilmoittautumisista perimme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.

Lisätietoja:       

Tiina Ronkainen
Palvelupäällikkö 
Lapin kauppakamari 
tiina.ronkainen@chamber.fi 
040-1817717
www.hhj.fi